lørdag den 5. januar 2008

Shopping i Manila




Vi har stadig ikke helt styr på døgnrytmen, men tog efter morgenmaden en taxi til indkøbscenteret Robinsons - som skulle vise sig at ligge under en kilometer væk.
Centeret var lidt en skuffelse, vi burde måske have valgt det noget større Mall of Asia - ikke at der ikke var nogle butikker, men det var meget svært at overskue. Men vi fik da købt badesko til begge pigerne, og Mette fik da også "pillet" ved en del klude - nu går der også et stykke tid før der rigtigt kan shoppes igen.
Da vi var mætte af shoppingcenteret besluttede vi at gå hjem til hotellet og få lidt "frisk luft", eller så frisk som den kan blive i denne tæt trafikerede by. Fortov gør de ikke så meget i herude, så det er med at have øjnene med sig når man bevæger sig rundt.
Hjemme på hotellet fik vi testet poolen, som vi nærmest havde helt for os selv. Det kan skyldes at mange af hotellets gæster er her til bryllup, hvilket det ifølge en af tjenerne er højsæsson for lige nu.
Klokken er blevet lidt over 19.00 herude, og vi er ærligt talt grydeklar, men har endnu ikke fået noget aftensmad - mon ikke det bliver noget roomservice.
Tak for alle jeres mails/kommentarer på bloggen - det er rart at høre fra jer.




10 kommentarer:

Anonym sagde ...

HEJ ALLE FIRE.
VIL BARE LIGE SIGE MANGE TAK FOR JERES FØDSELSDAGS-HILSEN, DET VAR SØDT AF JER.
HÅBER I NYDER DET VARME VEJR, HER HJEMME ER DET NEMLIG RIGTIGT KOLDT.
HELD OG LYKKE PÅ JERES VIDERE REJSE.

KÆRLIG HILSEN FRA
JULIE, SØREN OG TINA

Anonym sagde ...

Hej familien klinge
Vi er en familie fra Ganløse der skal til cocobeach til februar,derfor følger vi intersseret med i hvad i foretager jer og hvor i befinder jer.Vi er spændt på imorgen når i ankommer til coco beach og hvad i syntes om stedet.
Her er kl. i skrivende stund 19.55
og det sner udenfor.
Vi kigger igen imorgen.
mvh familien Andersen.
Far lars. Mor Helle. og Marc og Mikkel

Anonym sagde ...

Hejsa Alle 4.
Så er vi kommet hjem fra et par afslappende dage på Marielyst. Dejligt at læse om jeres oplevelser og super godt at Anne-mette fik shoppet lidt...der går jo lidt tid inden hun kan shoppe igen! Jeg glæder mig til at læse om jeres videre tur. Pas godt på jer selv.
Knus og kram fra Linda

Anonym sagde ...

Hej Klinger

Det lyder sgu dejligt.....

Fortsat god tur, mange hilsner

Bay

P.S. pas på ladyboys

Anonym sagde ...

Hej Alle

Her friske nyheder fra Filippinerne, vi er nu paa coco beach, meget primitivt men ok - saa delfiner paa vej herover

Anonym sagde ...

Hej Luna ...Hvor ser du ud til at nyde det i poolen..Skal hilse fra alle på regnbuestuen.Har fortalt dem at du er kommet godt til Fillip......ønsker jer alle 4.fortsat god tur.kæmpe knus Jonna

Anonym sagde ...

Hej Klinger

Håber i får en fed tur, servicen kan kun være bedre end hos knud larsen, og pim var only on some drugs, vi vil savne jesper på fisketuren, men claus har sørget for boksehandsker, nu ikke noget med at øve formeget i sommergames, da jeg mener en 7 ugers træningslejer er lige i overkanten (remember drugs) kan gøre en hver mand bedre hilsen Jannik

alma sagde ...

Kære Luna

Mor og jeg har lige været inde og læse jeres rejsebeskrivelse og se det gode billede af dig .... hvor ser det bare lækkert ud og lyder rigtig skønt .. vi er slet ikke misundelige ...smil ....

Jeg savner dig rigtig meget både i børnehaven og til gymnastik i går ... og glæder mig rigtig meget til i kommer hjem ...

Men nyd jeres tur og vi glæder os til at læse mere ....

mange knus
Alma og mor

Familien Klinge sagde ...

Hej Alle

Tak for alle jeres kommentarer, det er rart at vide at der er nogle der foelger med i den anden ende!
En saerlig hilsen til familien Andersen fra Ganloese - i kan roligt glaede jer, det er et fantastisk sted med masser af muligheder og aktiviteter for Alle.
.. og saa er der flere billeder paa picasaweb.

mvh
Familien Klinge

og saa tilbage til stranden !!

Anonym sagde ...

Hej fam. Klinge det glæder mig i er kommet godt derned, og har det godt. Jeg skal nok skrive om fisketuren, der en kun 11 dage tilbage. Vi kommer til at savne "KLINGE PÅ BROEN" men hvem ved, der kan jo være flere fisk i det døde hav end sidst. Mange hilsner og knus Henning Børsting