onsdag den 9. januar 2008

Coco Beach




Så er der nyt fra filippinerne, vi ankom til Coco beach søndag middag, først med bus til batangas, og derefter med motorbanca direkte til Coco beach. Igen må man sige at alt klapper og fungerer - så jeg vil mene at C&C er meget beskedne i deres materiale, hvor de jo nærmest lover at der bliver forsinkelser og at tingene ikke altid fungerer. Det er ikke blevet til så meget på bloggen, da der kun er mulighed på internetcafeen og linien er MEGET langsom.
På vej over med båden så vi en flok delfiner, helt fantastisk !.
Resortet vi bor på er ganske primitivt på mange måder og alligevel gennemført - intet køleskab i hytten og hårtørrer er ikke tilladt, idet alt strøm kommer fra 2 store generatorer.
Først fik vi en lidt trist hytte højt oppe i plantagen , med en lille hems hvor pigerne skulle sove, den var vi ikke glade for. Men det var blot at sige det, så nu har vi faet en lækker familie bungalow i et plan - Skønt.
Emilie er desværre blevet lidt syg, så det er derfor jeg har tid at blogge her om formiddagen.
Jeg er overrasket over så træt man bliver af at slappe af hernede, forleden sad vi og spiste aftensmad på en restaurant ved stranden, og tøserne skulle alle tre på toilettet. Så sad jeg der helt alene og øjenlågene blev tunge. Jeg var ikke sikker på om jeg havde været væk et øjeblik, indtil en dreng konfronterede mig med at jeg havde snorket, dagen efter. PINLIGT !!
"supermarkedet" her på Coco er desværre ikke så velassorteret, men igår tog vi en båd til puerto galera, der var lidt mere at finde. Det koster 400 -500 pesos (50-60 kr.) tur/retur og bådsmanden venter op til tre timer mens du går og shopper eller spiser frokost.
Jeg håber jeg finder en løsning til at få nogle billeder på Picasaweb - der er så smukt her så det ikke kan beskrives med ord. Vi vender tilbage om et par dage med mere nyt, så har jeg sikkert også vaeret ude og dykke.