søndag den 27. januar 2008

"Hjemme" igen


Efter en begivenhedsrig uge på krydstogtet, trængte vi alle 4 til et par ”dase”dage ved poolen, hvilket passede meget godt med vejret som har været særdeles godt siden vi stod af skibet.
I forgårs spiste vi aftensmad på den ”snurrende” restaurant, sammen med 2 andre par som var med på krydstogtet. En hyggelig aften hvor også flere andre af vores medpassagere havde valgt at spise.
I går delte vi os lidt, fordi Emilie og jeg gerne ville ud og snorkle lidt med Adrian, og Mette og Luna var mest til poolen.
Emilie hopper nu frygtløst i 8 mtr. vand fra båden, og snorkler rutineret sammen med farmand. Første stop på vores snorkeltur var en koloni af kæmpemuslinger, der konstant overvåges af en vagt i en lille båd. Der var god sigt, selv fra overfladen kunne vi tydeligt se over 50 kæmpestore muslinger – ( billeder kommer).
Derefter af sted til Banaue beach, hvor det var tanken at vi ville indtage vores flotte frugtkurv. Vi havde dog kun lige lagt os til rette på stranden, da vi blev overfaldet af en ”sandstorm” der både spolerede frugtkurven og Emilies humør. Vi havde også en horde af strandsælgere på nakken da vi var de eneste der havde valgt den strand, så vi valgte at rykke videre og havde endnu en god snorkeltur ved Long Beach inden vi igen var tilbage ved Coco Beach.
Her var vores elskede pool blevet ”invaderet” af en stor gruppe koreanere på weekendtur, en meget støjende og plaskende flok i stramme badehætter.
I går aftes var der Beach party hvor servicefamilier og øvrige ansatte underholdte med sang og dans, imens vi fik seafood menu ( Mette fik en bøf ). Et lille minus var at man som en gimmick havde lavet en del af maden på bålopvarmede sten i et hul lige ved siden af vores bord.
Da maden blev ” gravet op ”, fik vi samtidig fornøjelsen af en røgsky af brændte palmeblade resten af aftenen. Men pyt – alt i alt en ganske fornøjelig aften.

Idag har der været lidt skyet, så vi valgte at tage på shopping i Puerto Galera, en hel posefuld chips, nødder, slik, sodavand og 4 is samt andre fornødenheder ----- 50 kr. !!

Og så fandt jeg et par badeshorts ( har kun benyttet mig af de samme indtil nu) og mette fandt en kjole !!!! - Ialt 35 Kr. !! -

Jeg har snakket med Adrian om at vi muligvis skal ud og fiske med hans far iaften, håber det bliver til noget.


Men nu er solen fremme og de nye badeshorts skal prøves - vi ses.


HUSK - nye billeder er uploadet idag