fredag den 4. januar 2008

Vel ankommet ..




Så er vi vel ankommet til Diamond Hotel Manila, efter en lang rejsedag. Alt klappede fuldstændigt – dog med en forsinkelse i CPH, men det gav blot mindre ventetid i Amsterdam.
Flyveturen foregik også helt uden dramatik, Luna fik sovet en hel del – mens vi andre nappede den ene film efter den anden !!
Den hollandske pilot lød fuldstændigt som Pim de Keysegracht fra Team Easy-On – hvilket var vældig grinagtigt mens han kom med de sædvanlige servicemeldinger under turen, men også lidt bekymrende når vi legede med tanken om at vi muligvis blev fragtet halvvejs rundt om jorden af en afdanket sprinter med hang til euforiserende stoffer.
Manila er fuldstændig som forventet – stor, beskidt og larmende, men da vi havde lidt søvn at indhente blev det ikke til noget sightseeing i dag. Efter en lille lur og et dejligt bad, spiste vi på hotellet. Fantastisk mad og en servicegrad uden lige – en anelse mere en vi måske kunne ønske, men de mener det jo godt. I morgen kigger vi lidt på byen og får klaret shoppingen, inden vi drager videre.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa alle 4,
Dejligt at I er kommet godt derned efter den lange, lange flyvetur.

Vi glæder os til at følge med I jeres videre oplevelser de næste cirka 7 uger, og ønsker jeg fortsat god tur.

Linda og Michael m.fl.

Anonym sagde ...

Hej allesammen
Ha-Ha, kanon med ham Pim der, det ville jeg sgu godt ha´hørt.
Skønt at jeres tur gik godt,og at i trives.

Herhjemme er der pisse koldt, islag i morgen, men den viden kan vel kun gøre jeres ophold endnu varmere!!!

Anders & Co

Anonym sagde ...

Hej Annemette

En lille hilsen. Vi håber I får en fantastisk tur og vi glæder os til at gå herind og læse engang imellem om jeres spændende oplevelser:-)Det er en super ide med denne blog. Kærlige Hilsner fra Mille, Mads Emil og Niels og Rikke (fra Børnehaven)

Anonym sagde ...

Kære Klingerne, hvor er det dog fedt at høre at alt klapper! Vi savner jer allerede en lille smule. Herhjemme kunne vi godt trænge til lidt varme, det første islag har huseret og der er faldet sne for første gang - blæsten gør det specielt koldt...Salle har introduceret sig selv for sneen; "Goddag sne, jeg hedder Sally" Håber I må få en rigtigt afslappet tur. Klingerne fra Brumleby