fredag den 7. september 2007

Rejsen går til ......




Drømmen har ulmet længe - drømmen om at "hive stikket ud" et par måneder, og rejse langt væk fra dagligdagen - Bare være familie og nyde hinanden.

Ofte er der langt fra drømme til virkelighed, men når chancen så byder sig skulle man være et skarn ikke at gribe den og leve drømmen ud. En erkendelse af at vi jo bor godt i vores "ghetto" - frigjorde midlerne fra boligopsparingen, og orlovsordningen gav os tiden.
Tilbage var så at finde ud af hvor vi skulle rejse hen - en detalje der helt fra start var af mindre betydning, idet det var samværet der var det vigtige.
Både Thailand, Australien og New Zealand var i spil, men økonomien og tilfældigheder bragte Filippinerne på banen.

Sol, skønne strande, fantastisk natur og glade mennesker lader til at være nøgleordene i dette ørige, hvilket vi alle 4 sætter pris på.
Denne blog skal være vores dagbog på turen , dels for at dem derhjemme kan følge med, og dels for at få alle oplevelserne nedfældet undervejs.

I skal alle være velkommen til at følge med og komme med kommentarer. Vi håber at kunne opdatere så ofte som muligt, og vil forhåbentlig kunne "krydre" indlægene med masser af billeder.