tirsdag den 5. februar 2008

Levende kølerfigur


Igår tog jeg et hyggedyk, men da det var helt spontant fik jeg ikke kameraet med - derfor desværre ingen billeder. Vi så 6-7 søheste, 2 rokker ( bluespottet ), dragefisk samt en del nøgensnegle. Resten af dagen spenderede vi ved poolen, og vi spiste med 2 andre familier.

Idag tog vi på tur med Dalia ( service-mama), og Adrian - vi besøgte deres hus i en skøn lille landsby ved en flod med køligt vand fra bjergene. 2 timers kørsel i jeepney førte os til dette pragtfulde sted ( de sidste 45 min. sad farmand på taget med Adrian), og det var hele turen værd. Vi spiste frokost ved flodbreden, og hilste på slægtninge og venner fra deres landsby.

Dalia var tydeligvis begejstret for at være tilbage, og savnede da også hendes tidligere job hvor hun underviste mangyanerne, der levede side om side med tagalog i denne landsby. Da vi sidst på eftermiddagen satte kursen hjem, fik vi en ekstra passager med - En ged som skal slagtes en af de nærmeste dage. Derudover blev der hentet potteplanter og en eller anden form for roe, så der var godt fyldt op i jeepney og banca på vej hjem. Det er bare nogle dejlige mennesker vi er kommet i kontakt med her, og de giver os nogle fantastiske oplevelser - som ikke lige står i brochuren. Som f.eks da Mette lånte toilettet - med et åbent hul direkte til køkkenet hvor kaffevandet var i kog over åben ild.

Husk at se billeder.