lørdag den 12. januar 2008

Første Regndag, Første dyk







Et lille bitte surt opstød fra filippinerne - det har pisset ned hele dagen !!. Men vi prøver jo at få det bedste ud af det alligevel, Jesper har været ude og dykke, ti minutters sejlads fra resortet har man sænket tre vrag - her var masser af fisk - så bl.a en muræne, frogfish, klovnefisk, en masse farverige krebs m.m.
Senere på dagen havde Naboerne lavet en aftale med deres service-papa om at se Sæbefabrikken hvor han arbejder - så der koblede vi os på, ganske interresant.
Igår var vi på bådtur til tre strande med frokost på stranden, sammen med Bo,Maria Mads og Lasse(Naboerne). Dette endte dog med at blive en lidt surrealistisk oplevelse, da vi blev sejlet til en strand hvor den lokale "Mafioso" udlejede primitive båse, hvor dem der fandt vej kunne indtage frokosten.
På samme strand havde et hold tyske sexturister desværre også valgt at gøre holdt - kvalmende at være vidne til, så vi fandt hurtigt videre.
På den positive side, er stadigt mere og mere imponerede over den fantasiske stemning og ægte indlevelse vi oplever fra Coco beach holdet, alle er MEGET hjælpsomme og søde.
Vi håber på bedre vejr - så vi kan give jer lidt solskinsbilleder, lige nu er klokken 21.00 og regne trommer ned uden for restauranten. ÆV !
Jeg har slet ikke fået løbeskoene på endnu, området inviterer ikke rigtigt til løbeture, men jeg vil prøve at tvinge mig selv afsted i løbet af næste uge.