søndag den 10. februar 2008

Afskedsmiddag


Fredag aften sejlede vi til Puerto Galera med Dalia og Adrian samt hans kone og søn, til afskedsmiddag. Vi havde en rigtig hyggelig aften, og det var rart at de bare kunne sætte sig til bords med os andre uden at skulle opvarte nogen. Vi har udvekslet numre og E-mailadresser og håber at vi kan holde kontakten. Vi grinede og pjattede og glædede os over at åbne et nyt menukort- selvom maden ikke var prangende. Puerto Galera var til vores store overraskelse helt død om aftenen - og vi var da også de eneste gæster på restauranten hele aftenen.
Alt natteliv foregår i Sabang på den anden side af Coco Beach, men det betyder desværre også at det er her den lidt "klamme" turisme blomster. Vi har fra andre gæster hørt at de er blevet tilbudt "selskab" af helt unge piger - til trods for at de både havde kone og børn med.

..... Såååh Lørdag tog vi til Sabang med Henriette, Kristian, Mille og Mathias - vi fik dog ingen tilbud, altså bortset fra de sædvanlige Billardkøer, Rolexure, Perlekæder og andet krimskrams.
Til gengæld fik vi en frokost og Konerne fik dulmet deres shoppingtrang en anelse.
I morges tog vi endelig afsked med alle de dejlige mennesker på Coco Beach og havde endnu engang selskab af delfiner på vej tilbage til Luzon. Lige nu sidder vi tilbage på Diamond Hotel i Manilla, og tøserne har lige nydt lange varme bade efter 5 uger med iskoldt vand. Jeg nyder at nettet er betragteligt hurtigere her - og har smidt en del flere billeder på albummet.
Vi havde også fornøjelsen at fange Mettes søster og familien til en Videosamtale over nettet, de tudede begge som pisket - som ventet :-).

Bortset fra det varme vand og det hurtige net - kan vi ikke vente med at komme væk fra byen og videre til Panglao,Bohol - som lover skønne strande og flot natur.