søndag den 10. februar 2008

Afskedsmiddag


Fredag aften sejlede vi til Puerto Galera med Dalia og Adrian samt hans kone og søn, til afskedsmiddag. Vi havde en rigtig hyggelig aften, og det var rart at de bare kunne sætte sig til bords med os andre uden at skulle opvarte nogen. Vi har udvekslet numre og E-mailadresser og håber at vi kan holde kontakten. Vi grinede og pjattede og glædede os over at åbne et nyt menukort- selvom maden ikke var prangende. Puerto Galera var til vores store overraskelse helt død om aftenen - og vi var da også de eneste gæster på restauranten hele aftenen.
Alt natteliv foregår i Sabang på den anden side af Coco Beach, men det betyder desværre også at det er her den lidt "klamme" turisme blomster. Vi har fra andre gæster hørt at de er blevet tilbudt "selskab" af helt unge piger - til trods for at de både havde kone og børn med.

..... Såååh Lørdag tog vi til Sabang med Henriette, Kristian, Mille og Mathias - vi fik dog ingen tilbud, altså bortset fra de sædvanlige Billardkøer, Rolexure, Perlekæder og andet krimskrams.
Til gengæld fik vi en frokost og Konerne fik dulmet deres shoppingtrang en anelse.
I morges tog vi endelig afsked med alle de dejlige mennesker på Coco Beach og havde endnu engang selskab af delfiner på vej tilbage til Luzon. Lige nu sidder vi tilbage på Diamond Hotel i Manilla, og tøserne har lige nydt lange varme bade efter 5 uger med iskoldt vand. Jeg nyder at nettet er betragteligt hurtigere her - og har smidt en del flere billeder på albummet.
Vi havde også fornøjelsen at fange Mettes søster og familien til en Videosamtale over nettet, de tudede begge som pisket - som ventet :-).

Bortset fra det varme vand og det hurtige net - kan vi ikke vente med at komme væk fra byen og videre til Panglao,Bohol - som lover skønne strande og flot natur.


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære alle
Ja nu da jeg langt om længe fandt ud af at komme ind på jeres,hvad hedder det hjemmeside?( jeg er og bliver computeranalfabet )så skal i få kommentarer til i tigger mig om at stoppe:-)

Nå og pigerne er lidt stygge ved mor og far, er børn ikke det i perioder- det har vi da snakket om AM. Også selvom de er i paradis langt væk hjemmefra - jeg tror at det smitter helt hjemme fra Danmark af. Line er Dr Jekyll og Mr Hyde for tiden.....

Søren fyldte 40 i lørdags men snød sig uden om den store fest da en anden i familien holdt rund føsda den dag, meeeeeeen han skal holde en fest senere, siger jeg:-)

Idag viste solen sig i Køge og det er vist blevet forår- dejligt.

Glæder mig til at høre hvor i er taget hen idag.....

Ha det rigtig raaaaaaauuuuuuh

Køgeknuz fra Pernille

Familien Klinge sagde ...

Kom bare an Pernulle - vi elsker at læse nyt hjemmefra.

Stort tillykke til Søren.

Anonym sagde ...

Hej Klinger
Så fandt vi også endelig ud af at skrive til jer.... Hvor er det dog bare en fabelagtig skøn tur i er på!! Vi har fulgt jeres tur her på nettet - kan I snart rumme flere smukke steder og dejlige strande? Det bedste må være at komme så langt ned i gear og bare blive helt af-stresset - husk nu at tage det med hjem - og gerne en bid til os andre, tak!
Mange hilsner fra Marianne og Jørgen, Sofus og Maja


Hej Emilie. Det ser ud til at I har en rigtig god tur. Bare det var mig!! Glæder mig meget til vi ses igen!
Kærlig hilsen Maja

parkvej sagde ...

Hallooo.
Børn er og bliver børn, så er det åbenbart ligegyldigt, hvor henne i verden man er.

Så er en ny uge begyndt - og et nyt sted for jer - glæder os til at høre om Bohol.

Oliver og jeg er alene hjemme.
Jens er afsted for at planlægge et polterabend, og Sofie hos Laura, så Oliver og jeg har lige hygget os med at se jeres billeder og læse dagbogen, og vi er da ret misundelige over solen, varmen og alle oplevelserne - og poolen, synes Oliver.

Kærlig hilsen

Oliver og Lene