mandag den 14. januar 2008

Endnu en regndag !!


Filippinerne bød på endnu en regnvejrsdag i går, så vi besluttede, sammen med naboen, at tage en shoppingtur til Calapan. Turen foregik først med Banca-båd til Puerto Galera, og herefter med Jeepney ad snørklede veje, og i silende regn det meste af vejen.
Calapan bød på et city-mall med MEGET billigt mærkevaretøj, uden at vi dog købte noget videre. Til gengæld forsynede vi os rigeligt med slik, chips m.m, som er en mangelvare på Coco Beach, i det tilknyttede supermarked.
Vi besøgte også det lokale marked , med endnu billigere priser - men fuldstændigt uoverskueligt og med en ubehagelig stank fra kødmarkedet.
Det er aldrig kedeligt at bevæge sig rundt på Filippinerne, Naturen er storslået og der er altid en masse at kigge på langs vejene. Garvin, en af de ansatte på Coco Beach, tog med på turen som guide, og både han og buschaufføren udpegede undervejs deres hus. Det kan være svært at forstå at de hver dag møder velsoignerede og velklædte – når man ser hvor primitivt de bor.
På vej hjem holder Chaufføren ind til siden ved en lille bod i vejkanten, det viser sig at være slagteren, der har tilbud på vandbøffel !!. Garvin får hugget lidt bøffel til på en træstamme, mens de strejfende hunde redder sig det der falder på jorden.

Der er skam stadig skønt her på Coco Beach, men vi slås lidt med menukortet som vi godt kunne tænke os havde haft lidt mere variation, særligt til børnene.
Nu har vi jo været her en uge og man begynder at få en fornemmelse af hvordan tingene her på stedet kører lidt i ring. Vi kan kun håbe at der ikke går ”groundhog day” i den, når vi vender tilbage til endnu 17 dage efter Krydstogtet. Skulle det blive tilfældet vil vi muligvis fremskynde den videre tur til Bohol.
I dag har solen igen skinnet, så det meste af dagen har vi brugt ved poolen. I morgen har pool-manden Adrian spurgt om vi vil med på en picnic til en anden strand, så den smutter vi nok af sted på sammen med vores naboer, som desværre rejser hjem på onsdag – ØV. Men Nye eventyr venter forude på krydstogtet og der begynder at dukke andre passagerer op nu.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej alle 4, Ser sku da meget hyggeligt ud selvom det regner ;)
Syntes ikke rigtigt i skriver noget om det mad i får at spise, det er måske ikke værd at skrive hjem om ? Herhjemme er det udemærket vejr, lidt koldt, men solen har da skinnet hele dagen idag.

Anonym sagde ...

Hej Emilie.. Jeg savner dig rigtig meget- og glæder mig til at lege med dig igen..Der ser dejligt og lækkert ud, der hvor i er.. Min lillebror vil afsted med det samme, da han så jeres billeder, hehe:-).Mange knus til Emilie og Luna fra Mille 2.B <3 (hjerte)